Kiitos vastauksista!

Arki haltuun -hanke kokeilee perheiden yhteistä puistoruokailua heinäkuun aikana osana lapsiperheille ja vanhemmuudeen tukeen liittyviä toimintoja. Kyseessä siis tällä hetkellä kokeilu, jolla kerätään kokemuksia yhteisen ruokailun vaikutuksista yhteisöllisyyteen ja osallisuuteen. Tapahtumien aikataulu selventyy toukokuun aikana ja siitä ilmoitellaan täällä nettisivuilla sekä sosiaalisen median kautta.

Arki haltuun

Mikkelin lapsiperheverkoston yhteinen Arki haltuun -hanke aloittaa 18.2.2019 ja jatkaa toimintaansa 30.9.2020 saakka. Hankkeen tavoitteena on toimia mikkeliläisten lapsiperheiden eduksi. Tavoitteet ovat: 

  1. Perheiden kanssa heidän omiin tarpeisiin perustuvat keinot ja mallit arjen tukemiseen ja elämisen taitojen opetteluun.
  2. Perheiden vertaisuuden hyödyntäminen sekä monikulttuurisuustyö
  3. Toimintojen liikkuvuus sinne, missä perheet ovat ja arkeaan elävät sekä toimintojen viestinnän parantaminen

Hanke tulee järjestämään toimintoja ja tapahtumia lähelle perheitä, uusiin ja vanhoihin kohtaamispaikkoihin, perheiden toimesta. Näitä voivat olla vaikkapa teemalliset perheillat, harrastustapahtumat, luennot, vertaisryhmät, puistotreffit ja muut.

Ota yhteyttä, jos sinulla on ideoita, joita voisi Arki haltuun -hankkeen tapahtumana toteuttaa, tai jos sinulla muuten vain asiaa tai palautetta meille. Etsimme joukkoomme myös kehittäjävanhempia, jotka voisivat olla mukana antamassa palautetta hankkeen toiminnasta. 

Projektityöntekijä Eeva Pääkkönen, eeva@estery.fi, p. 050 520 2729

Ota yhteyttä