Joukkorahoituksella laskettelupaketteja vähävaraisille perheille 

Nyt on mahdollisuus tarjota lapselle kokemus talven riemuihin. Mikkelissä toimivat hankkeet järjestävät kaiken kansan tapahtuman Torniriehan tiistaina 12.maaliskuuta kello 14-19 Tornimäellä.

Torniriehassa on tavoitteena antaa kaikille mahdollisuus kokeilla talvisia harrastuksia, kuten laskettelua. Tapahtumassa on kokeiltava myös soveltavan laskettelun välineitä ja tarjolla ilmaista hiihdonopetusta. Tornimäen ympäristössä pääsee myös kokeilemaan lumikenkäilyä, retkeilyä ja muita talvisia aktiviteetteja sään mukaan.

Torniriehaan kohdennetussa joukkorahoituksessa kerätään rahaa vähävaraisten perheiden laskettelupaketteihin. Yksi paketti maksaa 30 euroa ja sillä saa kahdeksi tai kolmeksi tunniksi vuokravälineet sekä hissilipun tapahtumassa.  Joukkorahoitukseen voi osallistua lahjoittamalla haluamansa summan.

Hopelle on ollut hyviä kokemuksia muun muassa Seija Kuikan syntymäpäivälahjoituksesta, jonka avulla sadat lapset ovat päässeet testaamaan Saimaa Stadiumia ja Super corneria. Tätä työtä halutaan jatkaa tällä joukkorajoituksella.

Torniriehaan on myös tarjolla ilmainen linja-autokyyti Mikkelin torilta. Lähtö on kello 16.00 ja paluu kello 19.15.

Torniriehan mahdollistavat erilaiset Mikkelin seudulla toimivat hankkeet yhteistyössä Mikkelin kaupungin ja Ski Tornimäen kanssa. Tapahtuman järjestelyistä vastaa  Mikkelin seudun omaishoitajien Selviytyjät –hanke ja mukana ovat Mikkelin Setlementin Nuotiopiiri –hanke, Esteryn Hyvä Pomppu –hanke, Mikkelin alueen harrasteliigojen SOHVA-hanke, tuomiokirkkoseurakunta, Etelä-Savon Liikunta, Mikkelin kaupungin liikunta- ja nuorisopalvelut sekä Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut.

Osallistuminen joukkorahoitustempaukseen on helppoa. Maksu suoritetaan 11.3. mennessä Hope ry tilille:

Tilinumero: FI19 5630 0020 3003 12
Saaja: Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry.

Viitenumero: 2008 

Lisätietoja: Tornirieha  2019/ (lahjoittajan nimi ja yhteystiedot)

Rahankeräyslupa: Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry
Luvan myöntänyt viranomainen: Poliisihallitus, 16.5.2016
Luvan numero: POL-2016-984